Bij deze nodigt (Un)usual Business iedereen uit die geïnteresseerd is in lokale alternatieve economische activiteiten voor de volgende bijeenkomst in onze serie “How To” evenementen: How To Care Together

Deze tweede bijeenkomst zal gaan over zorg, waarin we verschillende Utrechtse zorginitiatieven zullen ontmoeten. Deze initiatieven houden zich ieder op hun eigen manier bezig met alternatieve vormen van zorgverlening. Wat doen ze precies, hoe doen ze dat en waarom zijn ze dat zo gaan doen?

Drie collectieven zullen deze avond vertellen – aan de hand van vragen van het publiek – wie zij zijn en waar zij tijdens het draaien van de activiteiten mee te maken hebben. Het gesprek tussen verschillende initiatieven en geïnteresseerden zal de rest van de avond bepalen. Wat zijn overeenkomsten, waar loop je tegen aan en wat kan je van elkaar leren? En misschien ook wel ideologischer: waarom bestaan dit soort initiatieven? Wat is de achterliggende gedachte en vanuit welke principes zijn deze initiatieven ontstaan? Kom langs om samen met ervaringsdeskundigen kennis en ideeën uit te wisselen over hoe een sterke lokale zorg-gemeenschap in Utrecht eruit zou kunnen zien.

Wanneer:
Woensdag 9 december om 19:30 uur

Waar:
Casco, Lange Nieuwstraat 7, Utrecht

Meer info over de zorg-initiatieven die je op 9 december kan ontmoeten volgt spoedig. Houdt onze Facebook-pagina in de gaten voor updates!

Tot dan!


Eerder in de How To Get Together series:
- How to Make Food Together